Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

La forta tempesta d'aquesta tarda provoca diverses incidències al municipi

L'equip tècnic de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ja treballa per resoldre les incidències provocades per la pluja


La forta tempesta d'aquesta tarda provoca diverses incidències al municipi

Una tempesta de forta intensitat amb calamarsa i fortes ratxes de vent ha afectat aquesta tarda les comarques del Vallès Occidental i Vallès Oriental. Els ruixats han començat a primera hora de la tarda i han anat acompanyades de calamarsades en alguns punts, com Sant Quirze del Vallès, Terrassa o Sabadell. El Servei Meteorològic de Catalunya ha alertat de la situació meteorològica d'alt risc en aquestes dues comarques entre les tres i les quatre de la tarda, quan la intensitat de la pluja ha superat el llindar i han caigut més de 20 litres per metre quadrat en mitja hora. A mesura que avançava la tarda, la tempesta s'ha anat desplaçant cap al Barcelonès i sud del Maresme, on la situació de risc és més baixa. Segons Meteoclimatic, a Sant Quirze del Vallès han caigut 30 litres per metre quadrat.

Aquesta forta tempesta ha provocat diverses incidències al municipi. Els CEIPs Taula Rodona i Onze de Setembre han patit inundacions. En aquests moments, l’equip tècnic de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sant Quirze està treballant per resoldre aquestes incidències.

Pel que fa a la via pública, diversos carrers com el passeig de Can Barra o el passatge de Dalí han patit desperfectes. En aquests moments, l’Àrea de Via Pública, Transports i Serveis Urbans de l’Ajuntament disposa de dos equips de neteja que ja estan treballant per resoldre aquestes incidències.

Estava previst dur a terme demà dimecres obres d’asfaltat al passatge de Dalí. Alguns dels materials que estaven ubicats ja a la via per dur a terme l’actuació de demà han estat arrossegats per la pluja a un aparcament de la zona. El pàrquing ja està sent netejat per part dels tècnics de l’Ajuntament i l’empresa encarregada de les obres es farà càrrec de qualsevol desperfecte que s’hagi produït.

Per a qualsevol dubte o per informar sobre noves incidències, adreceu-vos a la Policia Local, al telèfon 93.721.68.68.