Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Més de 900 persones participen a la quarta edició de la Cursa de 10 km "Memorial David Rovira"

Un total de 750 corredors i 200 participants en diversos trams gaudeixen avui de l'esdeveniment esportiu al municipi


Més de 900 persones participen a la quarta edició de la Cursa de 10 km "Memorial David Rovira"

Un total de 750 corredors de diverses categories competitives i més de 200 participants que han acompanyat altres trams del recorregut han participat avui a la Cursa de 10 km "memorial David Rovira", que organitzen l’associació Corredors.cat i l’Ajuntament de Sant Quirze. L'esdeveniment esportiu ha comencat a les 9:00 hores, tot i que els xips i els dorsals s'han passat a recollir a partir de les 7.30 hores al complex esportiu municipal Can Casablanques.

La pista coberta del poliesportiu ha acollit el lliurament de copes. Més de 90 guardons que han lliurat l'alcaldessa, Montserrat Mundi, el primer tinent d'Alcaldia, Antoni Rebolleda, el regidor d'Esports, José Luis Sagredo, i altres representants municipals. També han presidit el lliurament el president de Corredors.cat i el pare de David Rovira.

Cada corredor ha pogut conèixer les seves marques gràcies a un sistema de xips del qual s’ha encarregat la pròpia organització de la cursa. A més, el “Memorial David Rovira” ha convidat les persones participants a col·laborar en una causa solidària mitjançant la donació de material esportiu de tot tipus que estigui en bon estat durant el dia de la competició a la parada de ‘Sabatilles Solidàries’, que dóna les peces recollides a l’ONG Acció Solidària Vallès, que l’inclourà a la següent caravana que surti cap al nord d’Àfrica.

Podeu consultar les classificacions de les curses al web www.corredors.cat/cursasantquirze.

A continuació, podeu veure les fotografies i els vídeos d'aquest esdeveniment esportiu: