Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obert el període d'inscripcions per participar a la 3a cursa de 10 km de Sant Quirze del Vallès “Memorial David Rovira”

L'esdeveniment esportiu se celebrarà el proper 9 de maig i comptarà amb la participació de més de 750 corredors i corredores.


Obert el període d'inscripcions per participar a la 3a cursa de 10 km de Sant Quirze del Vallès “Memorial David Rovira”

Ja resten obertes les inscripcions a la 3a cursa de 10 km de Sant Quirze del Vallès “Memorial David Rovira”, que se celebrarà el proper 9 de maig. La cursa, coorganitzada per l’Associació Esportiva Corredors.cat i l’Ajuntament de Sant Quirze, aplegarà a 750 corredors i corredores vinguts d’arreu de Catalunya. Aquest esdeveniment esportiu es consolida en el calendari i continua essent puntuable a la Lliga Internet “ChampionChip 2010”.

Els organitzadors han previst la celebració de 4 curses. A les 9:00 hores començaran les curses de 10 km i 5 km simultàniament. A les 10:30 s’iniciarà la cursa de 800 metres adreçada a prebenjamins i benjamins. I, a les 10:45, començarà la cursa de 2,4 km adreçada a alevins, infantils i cadets. Les persones discapacitades també poden participar a qualsevol de les curses organitzades.

Els drets d’inscripció a la cursa de 10 km són d’11 € pels atletes amb xip groc en propietat i 13 € pels atletes sense xip. En aquest darrer cas, l’organització deixarà un xip d’un sol ús que s’haurà de retornar en finalitzar la prova. La data límit d’inscripció per les curses de 10 km i 5 km és el proper 5 de maig. No s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa en aquests dos casos. La inscripció a les curses de 800 metres i 2,4 km és gratuïta. 

El Complex Esportiu municipal de Can Casablanques serà el punt de trobada, de sortida de les curses i el d’arribada. Es lliuraran trofeus als 3 primers classificats de cada categoria.
A la prova de 10km hi haurà també trofeu pels 3 primers classificats a la general masculina i femenina, així com als 3 primers atletes locals masculí i femení.

Les persones que vulguin participar en la iniciativa, però que no vulguin córrer, poden inscriure's com a voluntàries.

Les inscripcions, ja sigui com a corredors o voluntaris, es poden realitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès (de dilluns a divendres, de 9:00 a 20:00 hores, i dissabtes, de 10:00 a 14:00), o bé per internet a www.corredors.cat/cursasantquirze, web on podreu trobar més informació sobre la cursa.