Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Noves propostes culturals per a les famílies

La Trimestral estrena l’any amb diversos espectacles i activitats infantils


Noves propostes culturals per a les famílies

Sant Quirze comença nova temporada cultural amb una àmplia oferta d’activitats familiars. Teatre i música comparteixen escenari amb espectacles per a totes les edats.

 
Bruna
El proper 23 de gener la sala Josep Brossa de la Patronal acull “Bruna”, del Grup d’Amics del Teatre d’Ullastrell. Un musical que parla de la història d’una nena d’onze anys que ha de fer unt treball d’escola sobre la seva àvia, amb demència. La Bruna té una mare molt que ha de gestionar la vida de totes tres.
Podeu comprar les entrades en aquest enllaç. Encara queden entrades disponibles per la sessió de les 17 hores.

Una dent sota el coixí
La Companyia Poca Cosa Teatre presenta el 27 de febrer “Una dent sota el coixí”. L’espectacle parla de la Lluïsa, responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. La Lluïsa està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina tan important...  Trobareu les entrades, aquí més endavant.
 
Migo Misma
Montse Galobardes, a través de la seva història de vida i de les seves peripècies com la clown Filomena, descobreix on està el seu veritable poder: el d’estimar-se a un mateix, acceptar les limitacions i fins i tot veure-hi una oportunitat. Si voleu conèixer més a fons aquesta aventura i passar una estona de riures, compreu l’entrada per al proper 25 de març properament.
 
La Bella dorment
En un regne llunyà, hi havia uns reis que no tenien fills. Després de consultar mags i fades, descobreixen que la malvada fada sisena li ha fet un malefici a la reina. Així comença “La Bella Dorment” de la Companyia Dreams Teatre, que el 27 de març porta el seu espectacle a la sala Josep Brossa de La Patronal. Podreu comprar les entrades a Entràpolis properament.

Hora del conte
El nou any s’estrena amb noves sessions de l’Hora del conte, a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal. L’assistència és gratuïta però caldrà reservar aquí les entrades. Les properes sessions són les següents:
 
  • Divendres 28 de gener. El millor regal del món. Activitat adreçada a infants a partir de 3 anys
  • Dissabte 29 de gener. Contes solidaris: Els sis cecs i l’elefant. Activitat adreçada a infants d’entre 4 i 7 anys.
  • Divendres 11 de febrer. Un viatge sensorial. A partir de 3 anys.
  • Divendres 11 de març. Altres princeses. A partir de 3 anys.
  • Divendres 25 de març: Hora del conte Menuts, Cançons, jocs de falta i poesia. A partir d’1 any.
  • Dissabte 26 de març. Contes solidaris. Per a infants de 4 a 7 anys.

 

Trobareu el detall de la programació, amb aquestes i el total de propostes del trimestre, en el document pdf relacionat en aquesta notícia.