Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El Japó arriba a Sant Quirze amb la tercera edició de les jornades Otaku

El Servei Canya Jove ha organitzat tot un dia d'activitats al voltant d'aquesta cultura mil·lenària


El Japó arriba a Sant Quirze amb la tercera edició de les jornades Otaku

El proper dissabte 21 de maig el Centre Cívic Can Feliu es convertirà en una petita ambaixada del Japó, un país que ara està en una cojuntura difícil però que compta amb un gran nombre d'admiradors i admiradores a Sant Quirze. Davant de l'èxit de les dues edicions anteriors, l'Espai Canya Jove torna a organitzar unes Jornades Otaku que començaran a les 11 del matí i que acabaran a les 19 hores.
La primera de les propostes del dia és un taller de kanjis, o sinogrames utilitzats per la escriptura japonesa. Aquests símbols expressen conceptes i varien la seva pronunciació en funció del context, ús o posició dins de l'oració.
Tot seguit, el para-para, o modalitat de ball japonès, serà l'activitat central de la segona proposta del dia i farà que els i les assistents puguin fer una coreografia conjunta.
Al migdia serà el torn dels sashimi i sushi, especialitats de cuina japonesa que es podran preparar els assistents als tallers del matí o bé totes aquelles persones que vinguin disfressades del seu personatge favorit.
La tarda començarà amb projeccions de diferents capítols d'anime o manga, que podran suggerir els mateixos participants.
Finalment la jornada Otaku acabarà amb un Karaoke, una sessió de dance revolution i un torneig de Super Samrh Bros Brawl.
La inscripció per participar en les diferents activitats és gratuïta però obligatòria.