Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Una campanya promou l’alimentació i els hàbits saludables entre el jovent local

La campanya es desenvoluparà fins al dia 26 de maig


Una campanya promou l’alimentació i els hàbits saludables entre el jovent local

 Estic boníssim@ tal com sóc és el títol de la campanya que comença la setmana que ve i que té com a principal objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables i disminuir les potencials pràctiques de risc entre els i les joves de Sant Quirze.

Organitzada pel Servei de Joventut de l’Ajuntament, la campanya consta de sis accions, la primera de les quals serà una exposició que s’instal•larà del 12 al 26 de maig a l’Institut de Sant Quirze per prevenir el consum de cocaïna i que porta com a títol “Coca. Què?”
Fruita per esmorzar
Els comerços locals Cal Fruiter, Fruiteria Sant Quirze, Fruites i verdures Laura, Fruites i verdures Paco, Fruites i verdures Yoli i L’hortet de la Carla participen activament en aquesta campanya de promoció de bons hàbits. A través de diferents jocs de conscienciació es repartirà com a exemple de bon esmorzar una fruita a l’hora del pati subministrada per aquests establiments.
Monogràfic de risoteràpia
Riure’s d’un mateix o riure en definitiva és una bona teràpia per alliberar tensions i relativitzar els conflictes quotidians. Per això el divendres 20 de maig, a les 18 hores, l’Espai Canya Jove acollirà un taller gratuït de risoteràpia. Les persones que hi vulguin participar han de portar roba còmode, màniga curta, mitjons i una tovallola o una manta.
Automaquillatge i canvi d’imatge
Aprendre els millors trucs per treure partit d’un/a mateix/a és un altre de les propostes que el Canya Jove oferirà als joves locals. Serà el dimecres 25 de maig a les 18 hores, quan l’Espai Canya Jove farà possible un canvi d’imatge amb fotografies de l’abans i el després. Per participar-hi cal fer la inscripció al mateix servei. El límit d’edat dels participants és de 20 anys i les places són limitades.
La verdad sobre perros y gatos
La història d’una locutora de ràdio amb una veu magnífica però plena de complexes és el fil conductor del cinefòrum que tindrà lloc el dijous 25 de maig a partir de les 18.30 hores. El jovent que hi participi podrà gaudir d’una comèdia plena d’un gran to agre-dolç que sembla una versió moderna del Cyrano de Bergerac.
www.canyajove.cat
El web municipal dedicat als i les joves del municipi inclourà diferents propostes bibliogràfiques i documentals a l’entorn dels hàbits saludables que es promouen en aquesta campanya. Per a més informació podeu consultar tots els detalls a www.canyajove.cat o seguir-lo a les xarxes socials.