Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Sant Quirze ja compta amb un web d'entitats: www.sqventitats.cat

El portal es fa avui públic amb la participació de 9 entitats que han format part d’una primera fase pilot


Sant Quirze ja compta amb un web d'entitats: www.sqventitats.cat

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès es va sumar l’any 2010 a la iniciativa que la Diputació de Barcelona posa a l’abast dels municipis del Barcelonès. Aquest projecte té com a missió la de dotar als municipis d’eines interactives per dinamitzar, donar prestigi i millorar les capacitats del seu associacionisme.  

L’objectiu del projecte és donar a conèixer el teixit associatiu de cada un dels municipis, en el nostre cas, el de Sant Quirze del Vallès. Això ho aconseguim a través del Portal d’entitats de SQV, en el qual trobem tota la informació que podem necessitar d’una entitat, tals com: contacte, notícies, agenda, fotogaleries, etc. 
 
Aquesta eina interactiva permetrà difondre l’activitat quotidiana de les entitats i servir com a instrument dels gestors municipals per a la difusió de recursos i serveis orientats a les entitats. 
 
Des d’un punt de vista tècnic, el portal municipal d’entitats és el resultat d’un sistema intern de generació de webs d’entitats, el que significa que el portal municipal s’alimenta de tota la informació que generen les webs creades per a cadascuna de les entitats que s’han sumen al projecte. 
 
El portal www.sqventitats.cat es fa  públic amb la participació de 9 entitats que han format part d’una primera fase pilot. La prova pilot es va iniciar el mes de Novembre 2010 i la vàrem concloure el Gener 2011. Durant aquest període hem realitzat 6 sessions formatives al Casal d’Avis, que han permès treballar cadascun dels continguts del gestor web i dissenyar i donar contingut a cadascuna de les webs de les entitats de la prova pilot. 
 
L’Ajuntament ofereix la cessió gratuïta del domini de la web i 6 sessions formatives que permeten conèixer l’eina i doten de mecanismes per desenvolupar la vostre pròpia web. Posteriorment hi ha un recolzament a través de correu electrònic resolent els dubtes que sorgeixin. 
 
Les entitats que han format part d’aquesta primera fase pilot són: Aula d’extensió Universitària de la Gent Gran, Casal d’avis de Sant Quirze, Amics de la Música, Diables de Sant Quirze, AMPA del Purificació Salas, AV de l’avinguda Can Pallàs, Associació de Comerciants, Acció Solidària del Vallès i Futbol Club Sant Quirze.
 
Durant el mes de juny es presentarà el portal i el projecte a la resta d’entitats del municipi perquè es sumin a aquesta iniciativa de forma gradual. 
Si sou una entitat i esteu interessats en participar en aquest projecte només heu d’entrar a la web www.sqventitats.cat i omplir el formulari d’inscripció al curs que trobareu al següent enllaç: Formulari.