Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Saber presentar-se eficientment en un minut pot aportar negoci

La consultora Mònica Mendoza afirma que "tant a les relacions professionals com a les relacions personals ens mou un egoisme sa que ajuda a alimentar el nostre ego. Aquesta i altres reflexions la docent va formular-les en el seminari del SQ Viu l'Empresa "Presenta't eficientment en un minut", que va iniciar-se dimarts.


Saber presentar-se eficientment en un minut pot aportar negoci

Al seminari hi assisteix personal d'empreses del municipi així com emprenedors. Mònica Mendoza, els  ha explicat la tècnica del "Elevator Speech",  fent referència a aquelles oportunitats que, es presenten en el dia a dia, de parlar amb persones que ens poden ajudar a nosaltres o a la nostra empresa. En aquest sentit, remarca que no hi ha "segones bones impresions", per això "és molt important saber vendre'ns amb un discurs coherent, segur i ben articulat, davant d' un possible nou client o proveïdor.

Els pròxims, 14 i 16 de juny, Santi Rius, consultor de noves tecnologies de la Cecot, oferirà una nova acció formativa del SQ Viu l'Empresa. Es tracta del seminari de vuit hores de durada "Com fer negoci a través de les xarxes socials".  El SQ Viu l'Empresa és una iniciativa dels serveis a l'empresa i emprenedoria de l'Ajuntament.