Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze prepara la Festa Major 2011

El grup Antònia Font i l’espectacle 100% Tricicle són alguns dels plats forts del programa d’enguany


Sant Quirze prepara la Festa Major 2011

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès està ultimant els detalls del programa de Festa Major 2011, que tindrà lloc del 2 al 6 de setembre. Entre els plats forts d’aquesta nova edició destaca l’actuació d’Antònia Font. Després de molts anys de silenci, la banda torna amb un nou disc “Lamparetes” on es reafirmen en el seu so, tot i que amb un tempo menys potent. La seva actuació a Sant Quirze coincideix amb la gira d’estiu. El grup mallorquí ha aconseguit que el nou disc se situï com el tercer més venut a tot l’estat espanyol, col•locant-se directament en el número tres de la llista oficial de vendes, quan feia 15 anys que un àlbum en català no era el més venut al conjunt de l’Estat.

El vaixell musical dels Antònia Font va salpar de ses Illes ja fa catorze anys, pioner a desacomplexar el panorama pop en català amb una enorme llibertat creativa que ara ha esclatat. Disc a disc han seduït amb els seus extraterrestres, robots i profunditats submarines. Ara, però amb “Lamparetes” es tornen més terrenals, explorant la idea del progrés.
D’altra banda, una altra de les apostes destacades d’aquesta Festa Major és l’espectacle “100% Tricicle”. Es tracta d’una antologia dels millors moments dels set espectacles que ha creat Tricicle: Manicòmic, Èxit, Slàstic, Terrífic, Entretres, Sit i Garrick; ara interpretat per la companyia Tricicle 2 i dirigit per Tricicle.
A “100% Tricicle” es produeix un gag cada deu o quinze segons, on s’aconsegueix un ritme d’humor trepidant, clau del seu èxit. El lema de l’espectacle és: el riere del públic cada deu segons està assegurat.
Una altra de les actuacions de Festa Major és la d’Anna Roig i l’ombre de Ton Chien. Aquest grup combina amb tota naturalitat català i francès, i amb una posada en escena de caire teatral presenten el seu segon disc “Bigotí vermell”.
Els dies de Festa Major també recolliran les activitats tradicionals que comptem amb una àmplia participació, com ara les activitats esportives al carrer; els espectacles infantils les botifarrades o el cercavila de gegants i grallers, entre d’altres.
Properament es publicarà el programa de Festa Major en el web www.santquirzevalles.cat