Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Alta participació en el Concurs de dibuix de CASSA

Més de mig miler de nens i nenes de Sant Quirze del Vallès de diferents cursos escolars, des de P4 fins a 5è de primària, han participat en el Programa Educatiu Mediambiental que cada any organitza la Companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA) i que es complementa amb el concurs de dibuix infantil.


Alta participació en el Concurs de dibuix de CASSA

Aquesta és una activitat que la Fundació CASSA porta a terme des de fa 7 anys a Sant Quirze. El seu objectiu és explicar a les escoles i instituts el cicle integral de l’aigua i la importància que aquesta té per a la vida. 

L’alumnat que ha participat enguany al programa pertany a les escoles d’educació infantil i primària Onze de Setembre, Lola Anglada, Purificació Salas, Taula Rodona, El Turonet i Pilarín Bayés. D’aquests, més de 100 estudiants d’infantil han participat amb els seus dibuixos en el tradicional concurs, que enguany arriba a la seva 23ena edició, la 7ena a Sant Quirze.
El lliurament de premis s’ha fet aquesta setmana en el marc d’un acte presidit per l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, i el director general del grup CASSA, Miquel Àngel Fos. També van assistir-hi el primer tinent d’alcaldia, Antoni Rebolleda, i la regidora de Via Pública, Lluïsa Cobo. L’acte es va desenvolupar al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra.