Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Tot preparat per la jornada electoral del proper 22 de maig

Un total de 14.028 quirzetencs i quirzetenques podran exercir el seu dret a vot en aquestes eleccions municipals


Tot preparat per la jornada electoral del proper 22 de maig

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès està ultimant els darrers preparatius per a la jornada electoral del proper 22 de maig. Un total de 14.028 quirzetencs i quirzetenques podran exercir el seu dret a vot a les eleccions municipals. 

El personal de l’Ajuntament està treballant aquests dies perquè tot estigui a punt, des de les urnes fins al material necessari i l’organització del desenvolupament de la jornada.
Els locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i fins les 20 hores. Totes les persones que vulguin saber on els toca votar, poden fer la consulta en aquest enllaç: Consulta del cens electoral.
Al llarg de tot el dia 22 de maig l’Ajuntament disposarà d’un punt d’atenció per resoldre qualsevol dubte o qüestió que sorgeixi durant la jornada electoral, que estarà situat a la planta baixa de l'edifici consistorial, situat a la plaça de la Vila, 1.També podreu trucar al 93.721.68.00.
D’altra banda, cal remarcar que els serveis de Comunicació informaran de manera continuada de l’evolució de la jornada a través dels diferents canals que l'Ajuntament té a les xarxes socials Twitter i Facebook, així com peces informatives amb el detall de les xifres de participació al llarg de la jornada al web www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat.
Escrutini
El recompte de vots, que començarà a partir de les 20 hores, es podrà seguir en rigorós directe a través del web municipal mitjançant aquest enllaç: Escrutini en línia, un programa que reprodueix en temps real les dades que vagin arriban a l'Ajuntament a través dels diferents representants de l'administració, una vegada les meses hagin acabat amb el recompte.
Programa de ràdio especial
Ràdio Sant Quirze, en el dial 89.5 de la freqüència modulada oferirà també un programa especial en directe que recollirà les principals informacions de la jornada, així com l'escrutini, també en temps real. El podeu seguir en línia també a través del seu web.
Informació pràctica
El web municipal inclou també un menú especial per aquestes eleccions on podreu trobar des de les dades estadístiques de les eleccions des del 1979, la informació d'interès per als membres de les meses així com la resposta a les preguntes més freqüents que sorgeixen en una jornada com aquesta, entre d'altres. Podeu accedir a tota aquesta informació en el següent enllaç: Eleccions Municipals 22 Maig de 2011.