Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Ens ajudes a definir el futur de l’habitatge a SQV?

L'Ajuntament posa en marxa una enquesta per recollir la percepció de la ciutadania i definir polítiques en aquest àmbit


Ens ajudes a definir el futur de l’habitatge a SQV?

L’Ajuntament continua treballant el Pla Local d’Habitatge amb l’objectiu de planificar i programar els objectius i actuacions a desenvolupar en aquesta matèria els propers sis anys i amb visió 2030. La voluntat és garantir un habitatge digne i assequible a la ciutadania.

 
El contracte per a la redacció del Pla ja està adjudicat, i ja s’han iniciat les reunions de treball amb l’equip redactor. A partir d’aquí, s’han començat a definir propostes de participació ciutadana, per tenir en compte l’opinió de la ciutadania. És en aquest sentit que en aquests moments i fins al 22 de maig es troba oberta una enquesta per recollir respostes de la ciutadania en relació a diferents àmbits. Alguns dels aspectes que es volen recollir fan referència a qüestions relacionades amb els preus del lloguer o de compra, així com a l’estat dels habitatges i principalment a les necessitats en relació a l’habitatge que requereix Sant Quirze del Vallès. També es vol saber quin grau de coneixement es tenen dels serveis d’habitatge existents.
 
Volem conèixer la vostra percepció i realitat sobre l'habitatge al municipi i quins son els aspectes que us preocupen més de cara a definir les polítiques locals futures a desenvolupar.
Respon a l’enquesta aquí! 
 
Més informació i contacte
Servei d’Habitatge
937216800 Extensió 2103
olh@santquirzevalles.cat