Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

La Policia Local de Sant Quirze estrena uniforme

El cos policial ha impulsat l’aplicació de les noves tecnologies i els darrers avenços en l’àmbit de la seguretat ciutadana


La Policia Local de Sant Quirze estrena uniforme

 La Policia Local de Sant Quirze del Vallès compta amb nous uniformes. Aprofitant el canvi de temporada, d’hivern a estiu, el cos policial estrena roba nova, adaptada a les altes temperatures i en relació també amb la nova imatge corporativa del cos de seguretat local. 

Aquest canvi forma part de les múltiples millores de què ha estat objecte la Policia Local els darrers temps. El cos policial s’ha anat professionalitzant, mitjançant una formació continuada dels agents, i l’oportunitat de promocions. 
De la mateixa manera, també s’ha impulsat l’aplicació de les noves tecnologies i els darrers avenços en l’àmbit de la seguretat ciutadana. En aquest sentit, el passat mes de Febrer l’Ajuntament va signar un conveni d’adhesió al programari SIPCAT, un sistema de gestió integral per a les policies locals de Catalunya, que permet interconectar amb els sistemes d’informació del cos de Mossos d’Esquadra i amb el centre de gestió de trucades d’urgències 112.
A aquesta iniciativa s’hi han sumat altres com la incorporació de nous vehicles a la flota actual, nous agents i també el foment de les polítiques que fomenten una Policia Local propera, centrada en l’atenció a la ciutadania.