Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts econòmics de menjador escolar

Des d’avui es poden sol·licitar aquestes subvencions en línia o presencialment


Ajuts econòmics de menjador escolar

Avui comença el termini per sol·licitar els ajuts de menjador per a l’alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Occidental. Com a novetat enguany, l’ajuda incorpora els infants de segon i tercer de primer cicle d’infantil en centres sostinguts amb fons públic de Catalunya, on s’hagin implantat. Altrament, subvenció també s’orienta als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria i que els pertoqui la gratuïtat del servei.

Cal remarcar que en aquests ajuts no es troben incloses les persones matriculades en centres privats.
 
L'objectiu de la convocatòria és afavorir que les i els alumnes de famílies que tenen dificultats econòmiques i socials puguin accedir a l'ús del menjador escolar, garantint l'alimentació als infants que es troben en situació més vulnerable. La convocatòria inclou els/les alumnes matriculades en centres concertats.
 
Per tal de valorar les sol·licituds, es tindran en compte les condicions socioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l'alumne/a, mitjançant un barem establert anualment pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. A més, només caldrà presentar una sol·licitud per unitat familiar, on s’inclouran tots els i les alumnes sol·licitants de l’ajut de menjador.
 
Podeu consultar els requisits previs en aquest enllaç, així com la documentació que cal aportar i la sol·licitud en línia.
 
El tràmit també es pot fer presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana mitjançant cita prèvia, o enviant un correu electrònic a: oac@santquirzevalles.cat o trucant al 937216800.