Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Convergència i Unió guanya les eleccions a Sant Quirze amb el 28.14 % dels vots

El ple del mandat 2011-2015 estarà format per 9 dones i 8 homes


Convergència i Unió guanya les eleccions a Sant Quirze amb el 28.14 % dels vots

 Convergència i Unió va ser ahir la força més votada a Sant Quirze, amb un 28,14 % dels vots. La candidatura encapçalada per Montserrat Mundi va obtenir un total de  2082 vots que es tradueixen amb 6 regidors al Ple de la Corporació per al mandat 2011-2015. La federació nacionalista ha augmentat un 4,35 % els vots respecte els obtinguts ara fa 4 anys i comptarà amb un regidor més que en l'anterior mandat.

 La segona força que va obtenir més recolzament de la ciutadania va ser Junts per Sant Quirze-Acord Municipal, amb 1754 vots. Aquesta candidatura, liderada per Elisabet Oliveras, va comptar ahir amb el 23.70% dels vots que li confereixen una representació de 5 regidors, mantenint el mateix número de representants al Ple que en els darrers quatre anys.
El Partit dels Socialistes és la  tercera candidatura amb més vots, amb un 13.19% del total escrutat. Tot i això, la llista encapçalada per Antoni Rebolleda perd 2 dels 4 regidors que fins ara tenia. 
Una de les forces que dobla la seva presència al ple de la Corporació és el Partit Popular. La llista encapçalada per Jaume Cols,  ha aconseguit 2 regidors, amb 796 vots i  el 10.76% del total de l'escrutini.
En quarta posició i amb el 9.47 % dels vots totals també manté la seva representació la candidatura d'Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa, encapçalada per Marta Baldrich.
La resta de candidatures presentades no han obtingut un 5% dels vots, que és el mínim per tenir representació. Ara Sant Quirze ha comptat amb 286 vots que es tradueix amb el 3.86% del total de l'escrutini, Ciutadans el 3,70% i 270 vots i la Formació d'Independents del Vallès, amb 150 vots, s'ha quedat amb un 2,03 % del total de l'escrutini.
Com a fet singular, per primera vegada, l'Ajuntament de Sant Quirze comptarà amb més dones que homes al Ple de la Corporació. Seran 9 les regidores que formaran part del plenari i 8 els homes que també conformaran part d'aquest òrgan.
 
El nou ple de l'Ajuntament de Sant Quirze es constituirà el proper 11 de juny. En aquest acte prendran, de manera formal, possessió del càrrec els següents regidors i regidores:
 
>Montserrat Mundi i Mas (CiU)
>Jordi Vidal i Pérez (CiU)
>Edel Balboa i Blanco (CiU)
>Míriam Casaramona i Massana (CiU)
>Josep Antoni Delgado i Rivera (CiU)
>Mercè Vallès Corominas (CiU)
>Elisabet Oliveras Jorba (Junts-AM)
>Alexandre Brossa i Enrique (Junts-AM)
>Albert Falgueras i Quatrecasas (Junts-AM)
>Anna Canes i Urbano (Junts-AM)
>Helena Cruz i Gallach (Junts-AM)
>Antonio Rebolleda Calendario (PSC-PM)
>Sílvia Peralta Valdívia (PSC-PM)
>Jaime Cols Petit (PP)
>David Sáchez Mancebo (PP)
>Marta Baldrich (ICV-EUiA)
>Anna Tua Santos (ICV-EUiA)