Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida al Tasta SQV amb una degustació de vins

La casa Vila Puig acull avui un tastet que posa en marxa la mostra gastronòmica dels propers dies


Tret de sortida al Tasta SQV amb una degustació de vins

Avui comença el Tasta SQV amb el Tastet de vins a la casa Vila Puig. Aquest és el tret de sortida a la mostra gastronòmica del municipi que recupera la seva presencialitat. Del 7 al 12 de juny la ciutadania de Sant Quirze té l’oportunitat de conèixer la gastronomia local amb tota la seva amplitud i amb diverses propostes. L'acte central, amb un gran sopar al parc de les Morisques, tindrà lloc el proper dissabte.

 
Tastets previs
 
Avui s'estrena el Tastet de vins a la casa Vila Puig, amb èxit d'aforament, doncs ja s'han exhaurit totes les entrades. Una iniciativa organitzada per Casa Marieta i guidada pel seu sommelier, amb diferents sessions.
Demà dimecres, la Biblioteca Municipal acollirà un Tastet de Cerveses, acompanyat d'una degustació de la mà de La Lila, Pa i Punt i Hoppit. Les persones assistents podran provar la cervesa Julita. A més, hi actuarà Onze al Teatre, amb una pinzellada de l’obra “Que ve en Pitarra!”, a la fresca. L’adquisició de tiquets serà el mateix dia del tast.
Les propostes continuen dijous dia 9 amb un Tast de vins. Lossum ha estat l’encarregat d’organitzar-lo, amb la col·laboració de Cuina Vallès i l’Ajuntament. Hi actuarà el grup The Bandimores, que oferirà un ampli repertori de les seves versions. El preu dels tiquets és de 5 euros, a adquirir el mateix dia al celler de Can Barra.
 
Sopar Tasta
 
El Sopar Tasta SQV, es celebrarà el dissabte 11 de juny al parc de les Morisques, on també es podrà gaudir d’animació musical durant la vetllada. Un recorregut per mostrar el bo i millor de la cuina santquirzenca amb diferents estands exposats al parc per fer un sopar a base de tapes variades. Els preus de les tapes variaran entre els 3 i els 6 euros. Durant el sopar gaudirem de l’actuació musical dels Blue Apples. 
Els tiquets per al Sopar Tasta es compren el mateix dia del tast. 
 
Vermuts musicals
 
Els Vermuts Tasta SQV del diumenge 12 de juny tancaran aquesta mostra de la bona cuina i dels productes locals. Oferiran música ambiental a les seves terrasses. 
 
PARTICIPANTS TASTA 2022
 
Artbo
Avui No Cuino 
Can Ferran
Casa Marieta
Deba taberna japonesa
Dionysus
El Cucurutxu
El Racó de la Cinta
Lossum/Niu del Mussol
Pastisseria Mix
Roman Pizza
Sushi Tast