Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnat del Pilarín Bayés treballa els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, la companyia HTBA els ha organitzat un scape room


Alumnat del Pilarín Bayés treballa els Objectius de Desenvolupament Sostenible

L’alumnat de cinquè de primària de l’escola Pilarín Bayés ha participat avui en una activitat de conscienciació ambiental. Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny), la companyia HTBA (HealthTech bio Actives), amb instal·lacions de fabricació al municipi, ha preparat un scape room a l’alumnat. L’objectiu ha estat acostar l’alumnat, de manera lúdica i didàctica, als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Una iniciativa a la qual també s’hi ha sumat l’Ajuntament. De fet, la tinent d’Alcaldia, Laura Flos, ha participat en l’activitat lliurant obsequis a tots els participants, a més d’una placa solar al centre. Amb aquesta es poden carregar aparells petits. Els detalls han estat cedits per l’empresa HTBA.

 
En aquest sentit, nois i noies han treballat els 17 objectius que formen aquesta Agenda, i han posat a prova els seus coneixements durant el desenvolupament de cada missió. També han realitzat l’scape alumnat d’escoles de Barcelona i Múrcia, on l’empresa té seu. Els guanyadors/es aconseguiran un reconeixement.
 
Finalment, cal remarcar que perquè l’alumnat conegui els Objectius de Desenvolupament Sostenible, en el marc de les línies de treball que realitza l’empresa en matèria de responsabilitat social corporativa, s’ha comptat amb el suport del projecte mODStegg, creat per INEQA.