Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 50 propostes per al lleure juvenil a Sant Quirze aquest estiu

La programació del Fes Estiu comença el proper 21 de juny i s’allarga fins al 23 de juliol


Més de 50 propostes per al lleure juvenil a Sant Quirze aquest estiu

L’estiu s’acosta i les propostes per al jovent del poble són ben variades. El Canya Jove ha preparat el programa d’activitats Fes Estiu, que incorpora múltiples novetats en el marc d’un total de 50 propostes variades per arribar al màxim de jovent del poble Entre aquestes, el servei combinarà tallers, nits joves i setmanes temàtiques, amb activitats estrella com sortides a la platja o a les piscines de Vallparadís o nocturnes a la serra de Galliners. Les nits Joves s’orienten a fer activitats com cinema, DJ i també esports.

 
Japan Week
Anime, Otaku, kanjis, sushi i la cerimònia del tè són algunes de les propostes adreçades al jovent de la Japan Week, de l’11 al 15 de juliol. El programa inclou una setmana dedicada als jocs, amb un taller de robòtica i una scape room, així com també una dedicada a l’orgull LGTBI, entre altres.
 
Les novetats 
La programació contempla aquesta edició diverses novetats, com les sortides. Una d’elles serà una excursió nocturna per la Serra de Galliners. Serà el 16 de juliol a partir de les 19 hores i fins la mitjanit,  aquesta sortida es farà des del nucli urbà i des del barri de Les Fonts i l’objectiu és que els dos grups de joves es trobin a la serra i facin junts l’excursió.
 
Una altra de les sortides serà a la platja en el cas del nucli urbà, aquesta es farà el 21 de juliol a la tarda i en el cas del barri de les Fonts serà una sortida de tot el dia a les piscines de Vallparadís a Terrassa el 14 de juliol.
 
Activitats estrella
Les Nits Joves a la piscina tornen al Fes Estiu, donada la bona acollida de l’any passat. L’activitat es consolida així, després d’haver-se consensuat amb el jovent. Seran tres nits orientades a fer activitats com cinema, DJ i també esports. 
L’any passat també van sorgir del consens i ara es repeteix el format, des de les 21.30 fins la mitjanit.
Al Barri de les Fonts també es faran dos Nits joves una amb Dj a la piscina i un altre de cinema a la fresca

Formació
L’estiu també pot ser un bon moment per formar-se. La programació torna a oferir la possibilitat al jovent d’aconseguir la titulació del voluntariat esportiu, el CIATE. Es tracta d’un programa de formació, adreçat a joves a partir dels 16 anys que estan interessats a formar-se en el camp de l’esport. El curs ajuda a tenir una visió clara del món de l’esport i s’adquireixen coneixements i recursos necessaris per iniciar-se al món del monitoratge/tècnic esportiu.
L’any passat ja es va organitzar amb molt bona acollida i enguany repeteix edició.
 
Inscripcions
Per inscriure’s a les activitats cal tenir 12 anys o fer-los durant el 2022 i en el cas de les nits joves i les sortides cal omplir les corresponents autoritzacions per a menors d’edat.
 
Per gaudir de  les activitats del fes estiu al canya jove al nucli urbà cal fer les inscripcions en aquest enllaç.
En el cas de Les Fonts, les podeu gestionar aquí.
 
 
Més informació a: 
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n) 
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84 / 678 040 628
canyajove@santquirzevalles.cat
 
Podeu consultar la programació detallada en el document pdf relacionat en aquesta notícia.