Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El parc de les Morisques acull demà el Tasta SQV

Tot està preparat per l'acte central de la mostra gastronòmica del municipi


El parc de les Morisques acull demà el Tasta SQV

Tot està preparat per al sopar del Tasta SQV de demà dissabte. La mostra gastronòmica del municipi arriba al seu punt àlgid amb un recorregut per les millors propostes de la cuina santquirzenca. El parc de les Morisques s’omplirà de paradetes perquè les persones assistents puguin fer un sopar a base de tapes variades ofertes pels diferents restaurants i establiments participants. Tot plegat, amenitzat per una actuació musical.

El preu de les tapes serà d’entre 3 i 6 euros i els tiquets es compren el mateix dia del tast.
 
Recordem que aquesta setmana s’ha estrenat el Tasta SQV amb una degustació de vins a la casa Vila Puig dimarts, i un altre ahir al celler de Can Barra. Dimecres va ser el moment de tastar cerveses, entre elles la Julita, a la Biblioteca Municipal. Totes aquestes iniciatives han comptat amb molt bona acollida, recuperant així una edició presencial, després de la pandèmia. Podeu veure les fotografies aquí.
 
Diumenge dia 12 continua la programació amb els vermuts musicals als establiments. Alguns d’ells oferiran música ambiental a les seves terrasses, amb un vermut especial.
 
PARTICIPANTS TASTA 2022
 
Artbo
Avui No Cuino 
Can Ferran
Casa Marieta
Deba taberna japonesa
Dionysus
El Cucurutxu
El Racó de la Cinta
Lossum/Niu del Mussol
Pastisseria Mix
Roman Pizza
Sushi Tast
 
Podeu veure el programa en detall en el document relacionat en aquesta notícia.