Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

La ciutadania segueix la jornada electoral a través dels diferents canals informatius municipals

Més de 400 ordinadors es van connectar a ww.santquirzevalles.cat per seguir l'escrutini en directe


La ciutadania segueix la jornada electoral a través dels diferents canals informatius municipals

 El seguiment i la cobertura informativa de la jornada electoral va permetre que al llarg de tot el diumenge 22 de maig la ciutadania estigués informada des de diferents canals.

La pàgina web especial de les eleccions, que recollia tota la informació pràctica tant per l'electorat com pels membres de les meses, va rebre més de 600 visites en un sol dia. Aquest espai virtual, que ara recull tot el detall de resultats, permetia entre d'altres, fer la consulta en línia del local electoral on havien de votar els 14028 ciutadanes i ciutadanes cridats ahir a les urnes.
Escrutini
L'escrutini es va poder seguir en directe i en temps real a través del web municipal, una aplicació que va comptar ahir amb més de 400 ordinadors connectats durant el temps que va durar tot el recompte.
Ràdio Sant Quirze va oferir a partir de les vuit del vespre un programa en directe que va retransmetre el minut a minut i l'evolució del recompte i va incloure també declaracions dels vuit candidats, així com un breu repàs dels diferents programes i propostes que havien presentat cadascun d'ells durant la campanya electoral. També a través del web www.radiosantquirze.cat i dels canals de Facebook i twitter de ràdio, es va fer un seguiment del minut a minut de la jornada.
Pel que fa les xarxes socials, els quirzetencs i quirzetenques van poder rebre la informació en diferents formats a través dels canals que l'Ajuntament té oberts tant a Facebook, Twitter, Youtube i Flickr.
Actualment, l'Ajuntament compta amb 566 seguidors al Facebook i 187 al Twitter.