Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tasta de dissabte omple el parc de les Morisques

L'edició presencial posa el segell d'or a una mostra gastronòmica molt participativa


El Tasta de dissabte omple el parc de les Morisques

El parc de les Morisques es va omplir dissabte de gom a gom amb el Tasta SQV. Centenars de persones van poder gaudir de la cuina santquirzenca de la mà dels diferents restauradors i establiments que hi participaven. Gran part del parc va estar ocupat per àmplies taules per poder degustar tapes variades que anaven des del pernil o els entrants freds a les més elaborades i treballades, sense deixar de banda les postres. Tot plegat va estar amenitzat per música, fet que va ajudar a conviure amb les altes temperatures que van acompanyar tota la jornada.

 
La iniciativa de dissabte posa així el segell d’or a la setmana gastronòmica que va començar dimarts amb un Tast de vins a la casa Pintor Vila Puig. El va seguir un Tast de cerveses i vins a la Biblioteca Municipal dimecres; i un Tast de vins al celler de Can Barra dijous. Totes aquestes propostes també van assolir els objectius establerts: donar a conèixer nous productes, entre ells la cervesa Julita, i fer-ho de manera participativa, amb una àmplia assistència.
 
Diumenge no van faltar a la cita els vermuts musicals als establiments, que van oferir tapes i begudes amb acompanyament ambiental a les seves terrasses.
 
En definitiva, aquesta nova edició del Tasta ha retornat la presencialitat a la iniciativa amb una molt bona acollida, donant a conèixer el bo i millor de la cuina santquirzenca i les ganes de sortir al carrer i participar de la ciutadania.
 
Podeu veure les imatges en aquest enllaç.