Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola d'Adults acomiada el curs amb un acte a Can Barra

Moments emotius i agraïments van protagonitzar dijous el comiat


L'Escola d'Adults acomiada el curs amb un acte a Can Barra

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera va celebrar dijous a la tarda la festa de final de curs. L’acte va començar a les 19 hores. al celler de Can Barra, i va comptar amb una gran participació, entre alumnat i professorat. 

El tret de sortida a l’acte el va donar la projecció d’un vídeo-resum del curs. Seguidament es va presentar la revista de Sant Jordi. A continuació, es va lliurar el llibre d’Art i Escola a l’artista del curs, Jordi Coder.
 
Durant l’acte també hi va haver una part emotiva, amb el passi del vídeo per la jubilació del professor Toni Ferragut. A les intervencions s'hi va sumar l'actuació de l'alumnat d'anglès, que va interpretar dues cançons: “You raise me” i “You are sixteen”.
 
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la directora de l’escola, Yolanda Corral, van ser les encarregades de posar el punt i final a l’acte, amb unes paraules d’agraïment a tots els assistents. 
Els jardins de Can Barra van ser l'escenari on, professorat i alumnat van poder compartir conversa de manera relaxada en acabar els parlaments.