Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze celebra la Festa de l'Esport amb centenars d'homenatjats

Esportistes individuals i equips van rebre ahir un reconeixement en la quarta edició d'aquesta festa


Sant Quirze celebra la Festa de l'Esport amb centenars d'homenatjats

Sant Quirze va celebrar ahir la quarta edició de la Festa de l’Esport. Més de 200 esportistes van ser partícips d’aquest acte de reconeixement no només als èxits esportius, sinó a l’esforç, la constància i la dedicació que implica la pràctica esportiva.

La Festa es va celebrar a la piscina d’estiu de Can Casablanques. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va dedicar unes paraules als i les esportistes, destacant el seu esperit de sacrifici i la importància del treball en equip. També va agrair a pares i mares l’acompanyament als infants, així com la rellevància de l’esport en la vida participativa del poble.
 
Reconeixements individuals
Un total de 14 esportistes van rebre un reconeixement individual durant la Festa. Es tracta de nois i noies de diferents àmbits, com ara natació, atletisme d’ultrafons, o esquí. També va rebre una especial menció el personal del complex esportiu. Alguns, que no van poder assistir, rebran el reconeixement els propers dies. En total, els homenatjats van ser els següents:
 
Ivette Delgado, nedadora
Rosa Maria Tello, monitora a les Fonts
Maite Pasadas, personal del complex
Susana Azogue, monitora del complex
Minerva Vicente, directora del complex
Sara Beltran, atleta
Cristina Caba, 
Salvador Reig, ultrafons
Arnau Cambra, futbol inclusiu
Anna Rovira, Anna Alsina, organitzadores Cursa 10 km Memorial David Rovira
Max Urquizu
Carla Martínez
Josep Olivé
Carla Martín
 
Reconeixements per equips
Aquesta temporada ha estat marcada pel treball dels equips de diferents àmbits. Així, per exemple, el patinador Ferran Clavero del Club Patinatge Sant Quirze ha assolit la classificació per al Campionat d’Espanya en la seva categoria i té opcions a classificar-se per al mundial anant primer classificat de la World Cup.
En l’àmbit rodat destaca també el Sant Quirze sobre Rodes i la seva participació al Campionat Catalunya de Roller Freestyle on Elsa Lupión fou campiona.
Una altra fita destacada ha estat el triomf del Futbol Club Sant Quirze a la Lliga Juvenil i l’ascens a categoria Preferent. 
Pel que fa al futbol sala Mussols de Sant Quirze, tant el sènior com el cadet A i l’infantil B han pujat de categoria.
En bàsquet, els més joves han participat per primera vegada a la Lliga Escobol d’escoles. Les del premini femení han estat campiones de lliga, i els premini masculí també. Un dels èxits molts especials del club ha estat l’ascens a primera catalana del seu sènior femení. 
En handbol, el benjamí femení del Club ha guanyat el Campionat Nacional de Consells Esportius. Les alevines femenines han esdevingut campiones de lliga.
En relació al Club Voleibol Sant Quirze, destaca el Cadet femení negre, que va participar a la Fsae Final del campionat d’Espanya.
El Club Marxa Nòrdica Sant Quirze Nordicwalks va ser reconegut pel seu grup Aura, format per persones vulnerables que amb esforç han aconseguit adherir-se a la pràctica regular d’activitat física.
No van faltar a la Festa els reconeixements per al Club d’Escacs Sant Quirze. L’equip A ha aconseguit l’ascens de categoria a la Lliga Catalana. A més, durant l’homenatge es va recordar les figures de Julio Giralt i José Ortega, desapareguts per la Covid-19.
Finalment, les hípiques, tant Can Buimira i Casa Nostra també van ser homenatjades, amb diferents reconeixements per a les seves genets.
 
Podeu veure les fotografies de la Festa en aquest enllaç.