Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous, sessió ordinària del Ple municipal

El Ple es podrà seguir en directe en línia


Dijous, sessió ordinària del Ple municipal

Demà dijous 30 de juny tindrà lloc la sessió ordinària del Ple Municipal. Serà a les 19.30 hores a la sala de sessions habilitada, a l’edifici de La Patronal. Com sempre, es podrà seguir en directe a: www.santquirzevalles.cat/ple.

L’ordre del dia és el següent:
 
 1. Aprovació actes.
 2. Informes de Presidència.
 3. Donar compte decrets maig-2022.
 4. Festes Locals 2023.
 5. Aprovació modificació parcial de l'ordenança fiscal 1.1 General de gestió, recaptació, inspecció dels tributs i altres ingressos de Dret públic.
 6. Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana de Sant Quirze del Vallès, en relació al Sector E de Can Canals.
 7. Aprovació definitiva del text refós de l’Ordenança municipal d’ocupació de les vies públiques.
 8. Declaració d’especial interès o utilitat municipal les obres d’instal·lació d’un ascensor a l’escola El Turonet.
 9.  Declaració d’especial interès o utilitat municipal les obres de retirada d’un mòdul prefabricat i millora urbanització i accessibilitat a l’institut Salas i Xandri.
 10. Declaració d’especial interès o utilitat municipal les obres d’adequació d’espais a l’Institut Escola Onze de Setembre, carrer de Castanyers s/n (exp. obra: 67/2022/OME)
 11. Moció presentada per Junts-ERC-AM, de suport a la Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès pel seu activisme en defensa dels interessos, la seguretat i el benestar dels municipis afectats per l'aeroport de Sabadell.
 12. Moció presentada per Junts-ERC-AM, contra la proposta de perpetuar models de mobilitat caducs al Vallès.