Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un graffiti pintat per joves al poliesportiu inicia el Fes Estiu

La iniciativa forma part de la Setmana de l'Orgull i ha estat ideada per l'artista Samu


Un graffiti pintat per joves al poliesportiu inicia el Fes Estiu

El taller de graffiti celebrat dimarts 28 de juny ha estat un dels actes inicials de la programació del Fes Estiu. Després del taller de coques de Sant Joan, el jovent ha inaugurat la Setmana de l’Orgull pintant un mural al poliesportiu municipal. Una vintena de joves des de 6è fins a 1er d’ESO de diferents centres van participar en la iniciativa, a proposta d’una imatge ideada per l’artista Samu. El lema de la pintada és “Iguals, diferents i orgulloses”.

Aquesta activitat se suma a les més de 50 propostes que l’Ajuntament ha organitzat per al lleure juvenil a Sant Quirze, amb l’objectiu d’arribar al màxim de jovent del poble. De fet, ahir va tenir lloc un videofòrum i una taula rodona lgtbi+ a Can Feliu, i avui s’organitza una sessió Street Art. Un total de 108 joves s’han inscrit a les propostes d’aquestes setmana. Entre les més demandades, a més del graffiti, el tintatge de samarretes i la Nit Jove.
La programació del Fes Estiu compta amb diverses novetats enguany com sortides, una excursió nocturna a la Serra de Galliners el proper 16 de juliol, o una a la platja el dia 21.
No faltarà la Japan Week, o activitats estrella i consolidades com les Nits Joves.
 
 
Més informació a: 
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n) 
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84 / 678 040 628
canyajove@santquirzevalles.cat