Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí de juliol-agost ja es pot consultar en línia


Ja és aquí el nou Informem!

La nova edició de la revista Informem ja ha vist la llum en format digital. Arribarà a les cases la setmana vinent i ho farà carregada de novetats tant per als mesos d’estiu com per a l’inici del nou curs al setembre. I és que el butlletí recull actuacions que ja s’estan desenvolupant, com l’arranjament dels parcs infantils o la nova façana de l’Ajuntament, així com la programació de la festa grossa del poble, la Festa Major. 

 
En aquest sentit, les pàgines de Cultura s’omplen per detallar com viurà el municipi la seva festa, amb les propostes d’una programació que té com a objectiu arribar a tots els públics.
Abans, però, la revista centra la mirada en aquest estiu, en les precaucions i consells que cal tenir en compte davant les altes temperatures. La prevenció d’incendis forestals és essencial per evitar grans tragèdies, com la del 94, que també es recorden en aquestes pàgines. Uns focs que ja són protagonistes aquests dies a diferents punts del país.
 
En un altre ordre de temes, l’Informem recull notícies com la constitució del Consell de Poble, la celebració dels 25 anys de Festa Cubana o allò que ha estat més destacat a les xarxes socials.
 
En aquesta edició no podia faltar un repàs al que ha estat la Festa de l’Esport, celebrada el passat 27 de juny a la piscina exterior del complex esportiu amb la participació de més de 200 esportistes del poble. Reconeixements i trobada que recullen èxits, no només pels triomfs sinó pel simple fet de practicar esport amb entusiasme, constància i dedicació i portar el nom de Sant Quirze del Vallès arreu del món.
 
Finalment, la contraportada d’aquest mes dona espai a una campanya que es podrà veure al poble durant el mes d’agost: No m’abandonis. L’Ajuntament recorda les responsabilitats de les persones que tenen un animal de companyia també a l’estiu.
 
La propera revista es publicarà ja a principis d’octubre, recollint la Festa Major. Per tant, bon estiu i que gaudiu de la lectura d’aquest butlletí!