Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exlíder d'Obrint Pas Xavi Sarrià actuarà a Sant Quirze el 10 de setembre

El cantant presentarà el seu nou treball "Causa" en el marc dels actes de la Diada Nacional i com a punt d'inici de la programació cultural estable de Sant Quirze


L'exlíder d'Obrint Pas Xavi Sarrià actuarà a Sant Quirze el 10 de setembre
El dissabte 10 de setembre, el parc de les Morisques acollirà a partir de les 22 hores un concert de Xavi Sarrià, qui anteriorment va ser guitarrista i cantant de la banda Obrint Pas. En directe, Xavi Sarrià capitaneja una potent banda elèctrica que combina a la perfecció i de manera única i especial diferents gèneres que van del reggae a l’ska, passant pel hardcore, el rock i la millor tradició valenciana. L'actuació s'emmarca en els actes de la Diada Nacional i marcarà l'inici de temporada de la programació cultural estable de Sant Quirze. El concert, organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, compta amb el suport del  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.
 
Les entrades, que tenen un preu de 5€ la general i 2€ per a les persones menors de 18 anys, jubilades o aturades, ja es poden aconseguir a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
Xavi Sarrià
Desprès de l’acomiadament d’Obrint Pas el 2014, Xavi Sarrià va sorprendre a propis i estranys amb el llançament del seu àlbum "Amb l’esperança entre les dents" (Propaganda pel fet! 2017), un treball en el que demostra que la seva capacitat per combinar emotivitat, compromís i personalitat, romanen intactes. Després del seu disc en solitari, va arribar la gira "No s’apaguen les estreles" amb la que el cantant va omplir places i teatres d’arreu del país. Ara arriba el seu segon disc en solitari, “Causa” un disc que de nou omplirà d'himnes el cançoner de les lluites del país.