Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acredita la teva experiència laboral!

El Centre de Formació Municipal de Persones Adultes l’Olivera i Servei a l’Ocupació Municipal, punts d'informació per aconseguir aquests certificats


Acredita la teva experiència laboral!

Si tens experiència laboral o formació no reconeguda i vols acreditar-la oficialment, és la teva oportunitat! A més, es tracta d’un procés senzill en què la persona ha de participar en una sèrie d’entrevistes (segurament virtuals), en les quals ha de demostrar les seves competències professionals per a poder traduir-les en un certificat o títol professional. Ara, el Centre de Formació Municipal de Persones Adultes l'Olivera i el Servei a l'Ocupació esdevenen punts d'informació per a aquestes acreditacions.

 
És un procés senzill que consta de tres parts:
 
  1. Assessorament. T’acompanyen per ajudar a identificar les competències professionals que has adquirit amb la teva experiència professional o la formació que has fet que no està reconeguda oficialment. També t’ajudaran a preparar la documentació necessària.
  2. Demostració. A partir d’una entrevista, observació en el lloc de treball o simulació pràctica, podràs fer evident allò que saps.
  3. Certificació. Una vegada superada la demostració, s’emet un certificat oficial que reconeix les teves competències professionals. Això et pot fer actualitzar el currículum, convalidar part d’un Certificat Professional o un Títol de Formació Professional, per poder continuar el teu itinerari formatiu. Tenir una certificació d’acreditació facilita el desenvolupament professional, ja que millora el currículum i, per tant, augmenten les possibilitats de trobar feina.
 
A l’Escola i al Servei a l’Ocupació et facilitaran informació més detallada sobre el procés i t'adjudaran a fer la inscripció! Per fer-la, necessites l’informe de vida laboral i el teu currículum actualitzat. Anima’t a reconèixer oficialment allò que ja és teu!
 
Més informació:
Escola Municipal d’Adults l’Olivera
93 721 68 00 
eadults@santquirzevalles.cat