Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reforma la seva façana principal

La retirada de les làmines de fusta deixa al descobert una façana oberta, àmplia i amb un nou balcó


L’Ajuntament reforma la seva façana principal

L’edifici central de l’Ajuntament, situat a la plaça de la Vila, està sent objecte d’uns treballs de reforma, a causa del mal estat de les làmines de fusta que cobrien gran part de la façana. La fusta estava molt malmesa pel pas del temps, i s’ha decidit la retirada de les peces per tractar-se d’un material que requereix un manteniment continuat i molt costós.

La intervenció ha deixat l’edifici al descobert, s’ha pintat la façana i compta amb un nou balcó més gran, fruit de retrocedir els tancaments de vidre i alumini de la primera planta. Les tasques de reforma continuaran els propers dies, i la previsió és que finalitzin a l'agost. El cost de pintura i balconada és de 3.286 € i la retirada de les làmines, de 1802,9 €.

L’objectiu ara és trobar una solució més sostenible i de llarga durada que es debatrà en un concurs d’idees o similar, tenint en compte tota la plaça de la Vila com a conjunt. Darrerament, aquest espai ha concentrat diverses accions per millorar-hi la mobilitat dels vianants i enaltir un lloc tan singular d’un poble com és la plaça principal. Es tracta de treballs basats en l’urbanisme tàctic, que té un alt impacte en els usos de l’espai públic i un baix cost d’execució.