Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Una trentena de dones segueixen la conferència sobre la importància d'expressar el que sentim

La xerrada tindrà una nova sessió pràctica el proper 31 de maig


Una trentena de dones segueixen la conferència sobre la importància d'expressar el que sentim

 Amb la mítica frase de Henry Ford "Tant si penses que pots com si penses que no pots, tindràs raó" la Isabel Gutiérrez va començar la conferència sobre la importància de les actituds per tenir una millor qualitat de vida i ser més feliços sota el títol Som que el pensem.

Una trentena de persones van seguir aquesta xerrada emmarcada en el programa d'activitats del Centre d'Informació i Recursos per a Dones de Sant Quirze del Vallès. Gutiérrez va explicar que actualment hi ha diversos estudis que avalen la teoria de que la majoria de malalties que patim tenen una causa emocional.
Per això, va dir la conferenciant, és tan important poder gestionar les emocions d'una manera sana, és a dir, sense repressió. Tant és així que sentiments com la tristesa o la por s'han de poder manifestar obertament, sense vergonya, per tal que no creïn en el futur bloquejos que ens poden ocasionar problemes de salut i fer-nos emmalaltir.
Demanar ajuda quan la necessitem i sentir amb intensitat l'amor, l'alegria, la por, la tristesa i la ira són alguns dels consells que va oferir Isabel Gutiérrez durant aquesta xerrada.
En finalitzar la conferència, les assistents van poder realitzar un exercici de meditació i relaxació que, tal com va explicar la psicòloga, és una bona eina per millorar la salut, ja que allibera tensions i millora la memòria.
El proper 31 de maig tindrà lloc una nova sessió de caràcter més pràctic que inclourà tècniques de creixement personal. 
Per a més informació, podeu adreçar-vos al Centre  d'Informació i Recursos per a Dones.