Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 840 joves participen a les activitats del Fes Estiu al Canya Jove

El programa d'estiu per a adolescents ha finalitzat amb una bona valoració i una elevada participació


Més de 840 joves participen a les activitats del Fes Estiu al Canya Jove

L’activitat en medi obert Jocs del Món, que va tenir lloc el 23 de juliol, a l’institut Sales i Xandri, va posar punt final al programa d’enguany del Fes Estiu al Canya Jove, impulsat per la regidoria de Joventut de Sant Quirze del Vallès. La proposta, que té per objectiu oferir activitats de lleure educatiu als i les adolescents des de l’inici de les vacances escolars fins a finals de juliol, ha rebut una molt bona acollida en aquesta nova edició sense restriccions per la pandèmia. Així, s’han ofert fins s 28 activitats de dilluns a dissabte, en què han participat un total de 603 joves, dels quals uns 180 han assistit a diferents propostes.

Les activitats de més èxit i participació han estat  les tres Nits Joves a la piscina municipal, el Gamer Festival, els escape rooms i els tallers de grafiti i tintatge de samarretes. D’altra banda, les activitats que més han agradat al jovent, segons una enquesta de satisfacció, han estat les nits joves a la piscina, els tallers de cuina: sushi, tapes interculturals i còctels sense alcohol, i la tarda d’escape room.

En el marc del Fes Estiu, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, en col·laboració amb el Consell Esportiu de Sabadell, ha organitzat el curs de monitor esportiu CIATE adreçat a joves majors de 16 anys. Aquest curs ha comptat amb la participació de 22 persones, i ha estat molt ben valorat tant pels mateixos usuaris com per les famílies, que han trobat molt positiva la formació en un àmbit vinculat al lleure, que dona possibilitats d’inserció laboral.

Fes Estiu a les Fonts

Pel que fa al barri de les Fonts, el projecte de Torre Julià Jove continua creixent. Aquest estiu s’han programat activitats de dimecres a divendres, dues nits joves, una sortida i una trobada amb joves del nucli urbà i del barri. El Fes Estiu al barri de les Fonts segueix la mateixa línia de programació d’activitats que el programa del nucli urbà, essent les activitats més participatives la Nit Jove Pool Party, la tarda d’esports amb inflables i el Gammer Festival. En total, al barri de les Fonts, han participat 239 joves, dels quals uns 80 ho han fet en més d’una activitat.