Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple celebra l'última sessió abans de les vacances

Els grups municipals aproven per unanimitat dos reglaments


El Ple celebra l'última sessió abans de les vacances

 Ahir es va celebrar el darrer Ple municipal abans de les vacances, una sessió que va tenir com a principals temes l'aprovació de dos reglaments que van comptar amb el suport de tots els grups municipals. El primer d'ells és el que regula els premis i distincions honorífics que atorga l'Ajuntament, entre els quals destaca el Premi Dona de Sant Quirze i les diferents distincions nacional i internacional a dones que lluiten pels seus drets i els Premi Mussol i mussolada.

També es va aprovar inicialment Reglament d'ús dels horts municipals. Es tracta del primer pas en la regularització de la zona d'horta del municipi situada al parc urbà del Colomer. La normativa és fruït d'una comissió d'estudi integrada per tots els grups municipals amb representació al Consistori i dels tècnics municipals especialistes. 
El text està ara en període d'informació pública i d'audiència als interessats, que tindran 30 dies per presentar al·legacions o fer suggeriments. Una vegada s'estudiïn i resolguin les possibles reclamacions o suggeriments presentats, es podrà fer l'aprovació definitiva per part del plenari. 
No obstant això, les persones que vulguin demanar un hort no ho podran fer fins que s'aprovin les bases d'atorgament, un altre procediment que previsiblement anirà en paral·lel a les obres i que encara no ha començat. L'Ajuntament acaba d'aprovar definitivament el projecte executiu, amb un pressupost estimat de 501.902,41 € i una durada aproximada de sis mesos, una vegada es faci l'adjudicació. Abans serà necessari obrir el procés de licitació perquè les empreses puguin presentar la seva oferta, que està previst a l’últim trimestre d’aquest any.
Finalment, Junts per Cat  va retirar una moció que constava a l'ordre del dia per modificar l'article 4 de les ordenances fiscals sobre l'impost de Vehicles de Tracció Mecànica.