Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscriu-te al Sant Quirze Temps de Flors!

Avui s’obre el termini per participar en aquesta iniciativa per decorar els balcons, finestres i aparadors


Inscriu-te al Sant Quirze Temps de Flors!

Sant Quirze del Vallès es vestirà amb flors per Festa Major. Avui comença el termini per inscriure’s a la iniciativa Sant Quirze Temps de Flors, un concurs de carrers, balcons, finestres, façanes, aparadors i negocis guarnits amb flors o plantes naturals. Hi podran participar comunitats de veïns i veïnes, així com  particulars o titulars de botigues o negocis. De fet, hi haurà tres premis, un per cada de les següents categories: el més original i adequat a l’entorn; el més creatiu; i el més colorit; i el de més durabilitat. Si les composicions de flors o plantes naturals van acompanyades d’elements decoratius, el jurat valorarà especialment que siguin materials reciclables o reciclats.

 
Com puc participar?
 
Pots inscriure’t en aquest enllaç. Els habitatges, carrers o establiments participants hauran d’estar guarnits amb flors ala tarda del divendres 2 de setembre, i el jurat els visitarà dissabte 3 de setembre.
 
El lliurament de premis tindrà lloc diumenge 4 de setembre, a l’avinguda de Pau Casals, a les 19.45 hores, just després del Concurs d’Entrepans.
 
La iniciativa ha estat idea de la santquirzenca Anna Maria Leiva, i hi col·laboren: Garden Mas Duran, Floriesteria Coronado i Sant Quirze Comerç, amb el suport de l’Ajuntament.