Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions a les activitats esportives de Festa Major

Ja podeu tramitar la participació a la cursa popular i a la matinal esportiva


Inscripcions a les activitats esportives de Festa Major

Avui comença el termini per inscriure’s a les activitats esportives de Festa Major.  La programació de la festa contempla diverses propostes esportives, i des d’avui ja es pot tramitar la inscripció. És el cas del tennis taula, bàsquet 3X3, handbol, voleibol i futbol que tindran lloc dissabte al matí en el marc de la matinal esportiva al parc de les Morisques i al carrer Priorat. Aquestes inscripcions les podeu tramitar aquí.

 
Cal remarcar que en cada activitat es formaran diverses categories en funció de l’edat dels participants. Les persones inscrites hauran de ser dissabte 3 de setembre, abans de les 10 del matí, al lloc indicat en el full informatiu corresponent a l’activitat. El termini per inscriure’s finalitza l’1 de setembre.
 
Inscripció a la cursa popular
 
La inscripció a la cursa popular programada per al 4 de setembre comença també avui. La podeu tramitar en aquest enllaç, fins l’1 de setembre. També us podeu inscriure el dissabte anterior, al punt d’informació del parc de les Morisques, o el mateix diumenge de 8 a 9 hores al lloc de sortida.
 
Enguany la cursa tornarà a tenir un caire solidari. Tothom que participi haurà de portar llet o oli en el moment de recollir el dorsal, i l’haurà de lliurar a canvi del seu dorsal. Els aliments recollits es destinaran a les famílies més necessitades del nucli de Sant Quirze i Les Fonts.