Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participa fent entrepans o guarnint el teu balcó durant la Festa Major!

El concurs d’entrepans o el de Temps de flors, tradició i novetat en l'edició d'enguany


Participa fent entrepans o guarnint el teu balcó durant la Festa Major!

La Festa Major recupera novament el tradicional Concurs d’Entrepans. Aquesta competició gastronòmica i divertida arriba enguany a la seva 9a edició, tot i que troba els seus orígens en els anys 80 i es va desenvolupar de manera consecutiva des del 1999. Després d’uns anys d’aturada es va recuperar el 2012.

Ara, els comerços han donat l’empenta final per fer possible aquesta segona etapa.

El concurs tindrà lloc el proper 4 de setembre a l’av. de Pau Casals. Serà a partir de les 18 hores.
Sant Quirze Comerç organitza aquesta proposta oberta a tota la ciutadania on només cal posar-hi ganes i imaginació. De fet, el tema serà lliure i s’hi estableixen quatre categories: l’entrepà més gran, el més original, el més bo i el més saludable. En total, 12 premis, 3 per cadascuna de les categories esmentades.
 
Les inscripcions es faran el mateix dia, de 18 a 19 hores. Una vegada es lliurin els premis, hi haurà una degustació popular de les propostes presentades.
 
Darrers dies per inscriure's al Temps de flors
 
El proper dimecres finalitza el termini per inscriure’s al concurs Sant Quirze Temps de Flors. Es tracta d’un concurs per guarnir carrers, balcons, finestres, façanes, aparadors i negocis amb flors o plantes naturals. Hi podran participar comunitats de veïns i veïnes, així com  particulars o titulars de botigues o negocis. De fet, hi haurà tres premis, un per cada de les següents categories: el més original i adequat a l’entorn; el més creatiu; i el més colorit; i el de més durabilitat. Si les composicions de flors o plantes naturals van acompanyades d’elements decoratius, el jurat valorarà especialment que siguin materials reciclables o reciclats.
 
 
Com puc participar?
 
Pots inscriure’t en aquest enllaç fins dimecres 31 d'agost. Els habitatges, carrers o establiments participants hauran d’estar guarnits amb flors ala tarda del divendres 2 de setembre, i el jurat els visitarà dissabte 3 de setembre.
 
El lliurament de premis tindrà lloc diumenge 4 de setembre, a l’avinguda de Pau Casals, a les 19.45 hores, just després del Concurs d’Entrepans.
 
La iniciativa ha estat idea de la santquirzenca Anna Maria Leiva, i hi col·laboren: Garden Mas Duran, Floristeria Coronado i Sant Quirze Comerç, amb el suport de l’Ajuntament.