Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reserva la teva entrada!

Les actuacions de teatre, concerts i espectacle infantil de la Patronal requereixen de reserva prèvia


Reserva la teva entrada!

Avui, dilluns 29, a partir de les 8 hores s’obre el termini per reservar entrades per a diferents propostes de Festa Major que s’organitzen a la Patronal. L’assistència, per tant, requereix de reserva prèvia. Els actes són els següents:

  • “Univers”, d’Engruna Teatre. Una proposta sensorial on els infants de 0 a 3 anys podran explorar mitjançant la poesia visual i la música en directe. L’espectacle tindrà lloc divendres 2 a les 16 hores.
  • Cinema “NomadLand. La projecció explica la història d’una dona que durant la recessió s’embarca cap a l’oest nord-americà vivint com a nòmada. La sala Josep Brossa acull la pel·lícula el dia 2 a les 20 hores.
  • Teatre “Que ve en Pitarra!” d’Onze al Teatre. Un dels plats forts de la Festa Major en què Onze al Teatre presenta el poble de finals del segle XIX, preparant-se per rebre en Pitarra, un famós dramaturg del moment. La proposta comptarà amb dos passis, un el dia 3 a les 20 hores, i un altre el dia 4 a les 12 hores.
  • Concert Societat Coral Il·lustració Artística. La coral actuarà el dia 4 a les 18 hores, per fer gaudir al públic del seu repertori.
  • Concert de la Bella Quirze Band. La BQB interpretarà diverses peces i molt variades per mostrar el treball i l’esforç d’aquesta banda que va néixer de l’escola El Turonet del poble. L’actuació serà a les 19.30 hores del dia 4 de setembre.
 
Recordeu que l’aforament d’aquests actes a la Patronal és limitat. Podeu consultar el detall d’aquestes propostes en el blog de Festa Major.