Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions al trànsit durant la Festa Major

Consulteu els carrers afectats i les vies amb restriccions a la circulació


Afectacions al trànsit durant la Festa Major

El desenvolupament de la Festa Major comportarà algunes afectacions a la mobilitat en diferents zones del municipi. A partir d’avui, 30 d’agost, dia del pregó, cal tenir en compte talls de carrers i zones tancades al trànsit. A continuació, detallem les afectacions que també podeu veure en el plànol que acompanya aquesta notícia:

 
Dimarts 30 d’agost
 • De 19.30 a 20.30 h: Zona tancada al trànsit: carrer del Mig (tram plaça d’Anselm Clavé), carrer Francisco Rosales, plaça de la Vila i carrer Pintor Vila-Puig (fins a carrer Sabadell).
 
Dijous 1 de setembre
 • A partir de les 17 h: Zona tancada al trànsit: carrer del Mig, entre plaça d’Anselm Clavé i plaça de la Vila.
 • De 19 a 1 h: Talls puntuals de trànsit per l’activitat “Correbars”. Recorregut: Estació FGC, av. Països Catalans, ronda Santa Julita, av Camí del Mas, rotonda de l'Estació, Av. de Pau Casals, c. Mossèn Francisco Rosales, plaça de la Vila, carrer Pintor Vila-Puig, carrer Sentmenat, ronda d’Arraona, carrer Urgell, carrer Capcir, avinguda d’Egara, carrer Bonavista, carrer Travessera, carrer Terranova i Masia Can Feliu.
 
Divendres 2 de setembre
 • De 15 a 0 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles: Carrer del Mig (tram plaça d’Anselm Clavé), carren Mossèn Francisco Rosales, plaça de la Vila i c. Pintor Vila-Puig (fins a carrer Sabadell).
 • De 18 a 21 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per correfoc infantil: Plaça de la Vila, carrer Pintor Pintor Vila-Puig, corraló, carrer Pep Ventura, passatge Dalí

Dissabte 3 i diumenge 4 de setembre
 • Tot el dia: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles: Carrer del Mig (tram plaça d’Anselm Clavé), carren Mossèn Francisco Rosales, plaça de la Vila i c. Pintor Vila-Puig (fins a carrer Sabadell).
 • Tot el dia:  Zona tallada al trànsit i lliure de vehicles per l’activitat “Mercat hippie” i concerts SQV Músics: rambla de Lluís Companys (entre av. Camí del Mas i carrer Joan Oliver) només en sentit Camí del Mas. A l’altra calçada es podrà circular i estacionar.
 
Dissabte 3 de setembre
 • De 8 a 12 h: Zona tallada al trànsit i lliure de vehicles per l’activitat “Esport al carrer”: Av. Camí dels Mas, tram entre rda. Arraona i rambla de Lluís Companys.
 • De 17 a 20.30 h: Zona lliure de vehicles i talls puntuals de trànsit per Cercavila de Gegants. Recorregut: Plaça Anselm Clavé, c. Mig, c. Nou, av. Pau Casals, c. U d’Octubre, plaça de la Glosa, av. Camí del Mas, parc de Les Morisques.
 • De 16 a 24 h: Zona lliure de vehicles i talls puntuals de trànsit per Correfoc.  Recorregut: Av. del Vallès, a. Terranova, c. Pintor Vila-Puig, Ptge. Corraló, c. Pompeu Fabra, c. Sant Cugat, c. dels Pous, c. Sant Ignasi, av. Antoni Gaudi, c. Llaurador i Pl. del Sot.
 
Diumenge 4 de setembre
 • De 7 a 13 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per Cursa Popular:  Av. Pau Casals, tram entre c. Montserrat i rda. Arraona i Plaça dels Avis. També hi haurà talls puntuals de trànsit en els carrers afectats pel recorregut de la cursa: av. de Pau Casals, ronda d'Arraona, c. d’Eduard Toldrà, av. del Vallès, c. Llaurador, av. d’Antoni Gaudí, c. Castellar, c. U d'Octubre, c. Barcelona, c. Vallespir, c. Pallars, c. Rosselló, rotonda de la cruïlla de Pintor Vila-Puig amb av. Egara i av. d’Antoni Gaudí.
 • De 15 a 21 h: Zona tancada al trànsit i lliure de vehicles per Concurs d’entrepans: avinguda de Pau Casals entre c. Pi i Maragall i c. Montserrat.
 
Dilluns 5 i dimarts 6 de setembre
 • De 7 del matí del dia 5 a 10 h (aproximadament) del dia 6 de setembre: Tancament al trànsit i lliure de vehicles per Castell de focs i botifarrada: Rbla. Lluís Companys (entre c. Vallcorba i plaça 14 d’abril) i carrer Joan Oliver. Es tancarà a partir de les 07.00 hores per muntatge infraestructures de la botifarrada.
 • A l’av. Camí del Mas, a partir de les 17.00 hores (o segons evolució dels actes), es  tancarà la circulació en tots dos sentits fins a la finalització del sopar de cloenda. 
 
Altres reserves puntuals d’estacionament estaran degudament senyalitzades.