Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activat en alerta el PAM Inuncat per fortes pluges

L'Ajuntament ha tancat els accessos a les rieres i fa un seguiment per controlar possibles incidències


Activat en alerta el PAM Inuncat per fortes pluges

L’Ajuntament ha activat en alerta el PAM INUNCAT, davant els comunicats del CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya) per la intensitat de pluja que cau aquest matí al municipi i les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya.

 
En aquest sentit, tal i com estableix el protocol per seguretat, s’han tancat els passos a les rieres. A més, cal recordar a la ciutadania que cal evitar acostar-se a aquestes zones. 
Tant Policia Local com personal de la brigada estan fent un seguiment de la jornada per controlar les possibles incidències que se’n derivin. Així mateix, el servei de Via Pública està revisant en aquests moments els embornals.
 
Es preveu que les pluges afectin qualsevol punt del país, tot i que a la tarda es concentraran més al Pirineu, Prepirineu i a les comarques de Girona i Barcelona.
Demà s’espera un matí més tranquil, però a la tarda tornaran les tronades.
 
Per les fortes pluges, cal tenir en compte diverses recomanacions. També alerta amb les ventades, aquí trobareu els consells a seguir per evitar incidents.
 
Recordem que en cas d'emergències el telèfon de la Policia Local és el 937216868. El contacte d'emergències mèdiques és el 112.