Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui s'inauguren dues exposicions en reconeixement a l'art i la seva projecció

La col·lectiva del Grup TT i la que reinterpreta els paisatges de Vila-Puig es podran visitar aquests dies de festa


Avui s'inauguren dues exposicions en reconeixement a l'art i la seva projecció

Avui s’inauguren dues exposicions al municipi, en el marc de la programació prèvia de Festa Major. D’una banda, el Grup TT presenta una mostra col·lectiva d’obres realitzades pels socis i sòcies durant l’últim any i l’exposició temàtica “La finestra”. En total, un conjunt de més de 40 obres elaborades en olis, dibuixos a carbó i pastel, aquarel·les i acrílics. La inauguració tindrà lloc aquesta tarda a les 18 hores a la planta baixa del Casal de Cultura. L’exposició es podrà veure durant els dies de Festa Major i també el dia 11 de setembre. L’horari serà d’11 a 13.30 hores i de 18 a 20.30 hores.

Així mateix, aquesta tarda també, però a les 19.30 hores, veurà la llum “Ahir i avui pels paisatges de Vila-Puig”. Es tracta del nom de la mostra que les entitats Enfocats per la fotografia, Tocats per la cultura i el Club Excursionista han organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament, amb l’objectiu de reinterpretar els paisatges del pintor local Joan Vila-Puig, transformats pel pas del temps. Tant el fill del pintor com la resta de la família han seleccionat l’obra pictòrica i la seva localització geogràfica. La mostra es podrà visitar fins al 31 d’octubre al parc de les Morisques, en horari d’obertura del mateix.
 
Recordem que Joan Vila-Puig (1890-1963) fou un pintor paisatgista català (vegeu fotografia que acompanya la notícia) amb una àmplia i reconeguda trajectòria internacional. L’Ajuntament, després de comprar i rehabilitar l’edifici de Sant Quirze on va néixer, el va convertir en la Casa de Cultura Vila Puig (carrer Vila-Puig, 43), que va obrir les portes l'any 2005.