Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze acull amb il·lusió el dissabte de Festa Major

Les entitats esportives protagonitzen el matí i la cultura i tradició vesteix la tarda


Sant Quirze acull amb il·lusió el dissabte de Festa Major
La matinal esportiva va obrir les activitats el dissabte de Festa Major de Sant Quirze del Vallès. El parc de les Morisques i la zona esportiva van omplir-se de les propostes de les entitats, que van tenir gran acollida de participants. El grup infantil Ambauka va agafar el testimoni del programa amb l’espectacle familiar De cap per avall XL, músiques i sons populars i moderns que proposen capgirar-ho tot per aconseguir un món millor i que va omplir el recinte. Tot seguit, els Diables van canviar foc per aigua en el Correaigües familiar.
Cursa d’andròmines
Gran expectació i afluència va generar també la Cursa d’Andròmines a l’av. Castanyers, on vehicles de tot tipus van temptar les fronteres de la física per superar el circuit. 
La tarda va vestir-se de tradició, amb els castellers d’Esparreguera, Caldes i Castellar del Vallès, i la cercavila de Gegants i Grallers de Sant Quirze del Vallès. Els Diables de Sant Quirze van tornar a impactar l’audiència amb la seva llegenda d’Iskariot i el posterior correfoc.
Van tenir també el seu espai els aficionats al country, amb l’actuació dels Country Mussols i, més tard, el concert d’Allwoods.
La proposta d’Onze al Teatre, va obtenir també ple absolut i té ja entrades exhaurides per avui també. Ambientada en el Sant Quirze de finals del segle XIX i escrita per autors locals, Que ve en Pitarra vol recrear el poble de fa més d’un segle.
La música va inundar els escenaris i les places de nit, amb el Let’s rock de Northen Cellos a Anselm Clavé, una original aposta per versionar pop, jazz i rock amb violoncels elèctrics. Finalment, The Gramphone Allstars, una gran Big Band potent i elegant, va tancar la nit a Can Feliu per al públic general, mentre el jovent gaudia d’Out of Date, AlQuadrat i la Banda Neon al parc de Can Feliu.
 
Podeu veure els vídeos i imatges de la jornada aquí:

Fotografies:

https://www.flickr.com/photos/santquirzevalles/sets/