Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 350 persones persones han participat avui a la Cursa Popular Solidària

S’han recollit 366 litres de llet, 33 d’oli i 19 kg de pasta i arròs


Més de 350 persones persones han participat avui a la Cursa Popular Solidària

Un total de 357 persones han participat avui a la Cursa Popular Solidària de Festa Major. Després que la darrera edició fos el 2019 enguany s’ha pogut recuperar aquest esdeveniment esportiu tan exitós entre la ciutadania. De fet, avui han creuat la línia de meta 167 esportistes adults, i 190 infants, distribuïts per categories.

 
La primera dona a creuar la meta ha estat la santquirzenca Àmbar Tomàs Ojeda que amb tan sols 17 anys ha fet una molt bona competició. 
 
En categoria masculina, el guanyador absolut ha estat Chús Pérez, també de Sant Quirze i que competia en categoria E.
 
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la regidora d’Esports, Maria Domingo, i la resta de regidors i regidores representants dels grups municipals han estat els encarregats de donar les copes a les categories D, E i F, d’adults. En el cas dels infants participants, des dels nascuts el 2016 fins al 2010, tots han rebut una medalla, independentment de la seva classificació. 
 
La cursa s’ha desenvolupat sense incidències destacables i com bé diu el seu nom, era indispensable aportar aliments solidaris en el moment de la inscripció. Així, s’han recollit, entre ahir al parc i avui: 366 litres de llet, 33 d’oli i 19 kg de pasta i arròs. Aquests aliments es lliuraran a les famílies més necessitades del nucli urbà i Les Fonts.
 
Recordem també que part del bon funcionament de la cursa ha estat possible gràcies a les persones voluntàries, distribuïdes al llarg del recorregut que, un any més, ajuden l’Ajuntament en l’organització. Una ambulància i efectius de la Policia Local han estat pendents del desenvolupament en tot moment.
 
Podeu consultar en els documents pdf relacionat en aquesta notícia l’ordre d’entrada dels participants i les classificacions.