Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escenaris i carrers plens el diumenge de Festa Major

Esports, propostes familiars i música fan gaudir d'una nova jornada festiva


Escenaris i carrers plens el diumenge de Festa Major

Sant Quirze del Vallès va viure ahir una altra jornada molt participativa de Festa Major. Les diferents propostes que conformaven el diumenge van omplir pràcticament tots els escenaris. Ja al matí, la cursa popular mobilitzava 350 esportistes, entre adults i infants, recuperant així aquest esdeveniment tan consolidat entre la ciutadania. 

 
Un altre esdeveniment que repetia edició era el Petit Embassa’t, que va fer gaudir un públic infantil entregat, tant per la Lali BeGood com per els Xiula, que van presentar el seu darrer espectacle. A més, per combatre les altes temperatures la brigada de l’Ajuntament va fer algunes remullades d’aigua a les persones assistents, un fet que es va agrair moltíssim!
 
També al parc, la tarda va ser per al circ. Els infants van tenir ocasió d’aprendre algunes tècniques d’aquest art i fins i tot la Dona dels Globus que viatjava en zepelí els va ensenyar globoflèxia... No va faltar l’espectacle del Cabaret Sullivan’s, fresc i entretingut amb acrobàcies i malabars.
 
Concursos locals
 
L’avinguda de Pau Casals es va omplir amb públic desitjant provar les propostes participants al Concurs d’entrepans. Cactus d’olives, mussols de pa de motlle... Un jurat format per membres de Sant Quirze Comerç va guardonar els més bons, sans i creatius, entre altres. Alcaldessa, regidors i membres de l'associació van ser els encarregats de fer el lliurament. Seguidament, queixalada als entrepans per a tothom!
Així mateix, i per primer any, el Temps de flors també va guardonar els habitatges, botigues i balcons més ben guarnits. Una iniciativa pionera on els participants més creatius i originals van rebre un reconeixement de la mà de l'organitzadora, Anna Maria Leiva, així com de regidors i regidores.
 
Música per a tothom
 
La Coral Il·lustració Artística i la Bella Quirze Band van actuar també a la tarda a la Patronal, com és ja tradició i demostrant el treball de tot l’any.
 
Seguidament, a la plaça de la Vila en Carles Belda i el Conjunt Badabadoc acompanyaven els i les assistents amb bona música i reflexions divertides.
 
Qui també va destacar per les seves sortides improvisades va ser en Fel Faixedas i el seu “Faixedas i Punt” a la plaça d’Anselm Clavé. Ni una cadira buida i un públic que podia interactuar amb ell van fer riure tothom.
 
A la rambla de Lluís Companys “Il Quartetto Stravagante” també omplia, igual que ho feien els “The Tyets” als exteriors de la Masia Can Feliu. Aquests darrers, un jove duet,  va actuar durant una hora amb un nivell d’energia molt elevat, una posada en escena vertiginosa que va fer ballar tothom. De fet, al voltant de 1.500 persones van apostar per aquests indispensables de la música catalana.
 
Podeu veure les fotografies de la jornada en aquest enllaç. 

Vídeo de les activitats de diumenge