Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 1829 alumnes de primària comencen avui el curs escolar al municipi

El curs s'estrena abans enguany i la jornada serà intensiva durant tot el setembre


Un total de 1829 alumnes de primària comencen avui el curs escolar al municipi

Un total de 1.829 alumnes de primària han començat avui el curs escolar a Sant Quirze del Vallès. Les portes dels diferents equipaments del municipi han obert puntualment per acollir aquest nou curs, per primera vegada, sense restriccions per la pandèmia. Demà, 7 de setembre, ho farà l’alumnat de secundària, que al municipi s’estima en 1.159 alumnes.

Cal remarcar que en el cas de l’escola bressol municipal El Patufet són avui 136 els infants que comencen el curs.
 
Una de les novetats més destacades del curs ha estat aquesta nova data d’inici, que s’ha avançat uns dies, doncs habitualment es feia després de la Diada. A Sant Quirze, a més, s’ha començat el dia 6 doncs ahir era el darrer dia de Festa Major. A més, durant tot el mes de setembre la jornada serà intensiva, de 9 a 13 hores.
 
Aquests mesos d’estiu s’han dut a terme diverses actuacions per millorar els centres escolars. Així, s’han realitzat tasques de pintura i manteniment al Purificació Salas, Onze de Setembre, Taula Rodona i Pilarín Bayés. També s’han arranjat les pistes exteriors de l'escola Purificació Salas i Xandri i encara es treballa en el terra del gimnàs del centre. A l'escola Taula Rodona s'ha arranjat una esquerda de la zona infantil.
 
Finalment, el Departament està instal·lant un ascensor a El Turonet, per tal de permetre l’accés a la segona planta per a persones amb mobilitat reduïda.
 
El curs 2021-2022 van començar el curs de primària un total de 2001 alumnes, 860 a secundària i 92 a l'escola bressol municipal.