Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activa el teu català!

Inscriu-te al curs de català de nivell C


Activa el teu català!
L’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès recupera els cursos presencials i ofereix un curs de Suficiència 1 (S1), el primer mòdul del nivell C1, els dilluns i dimecres de 17 a 19 h al Centre Cívic Can Feliu. El curs té una durada trimestral i tindrà continuïtat al gener (S2) i abril (S3). 

Inscripcions en línia
 
Totes les persones interessades a fer cursos de català han de fer la inscripció a https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/informacio-dels-cursos/. Per determinar el nivell cal demanar de fer una prova de col·locació. Des del Consorci per a la Normalització Lingüística es posaran en contacte amb l’usuari per fer la prova de forma telemàtica.
 
Matriculació
 
Les proves de col·locació i la matriculació es farà per internet els dies següents:
 
Proves de col·locació: del 5 al 9 de setembre
Exalumnes (alumnes de l’últim any): 12 i 13 de setembre
Alumnes de nou ingrés: del 14 al 16 de setembre
Els cursos començaran el 21 de setembre
 
Certificats oficials
 
Els cursos del català organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).
Per a més informació es pot consultar el web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat) o adreçar-se a l’Oficina de Català (93 721 18 99 - santquirze@cpnl.cat).