Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze ha gaudit intensament d'una festa popular i especialment participativa

De dimarts a dilluns, el poble ha omplert tots els escenaris recuperant així la desitjada normalitat festiva


Sant Quirze ha gaudit intensament d'una festa popular i especialment participativa

Els carrers, parcs i places de Sant Quirze s'han tornat a omplir dels principals elements de les festes majors de sempre: cultura popular, música, activitats per la quitxalla, propostes esportives, opcions pel jovent i una àmplia mostra de la riquesa associativa del municipi, L'Ajuntament valora positivament aquesta festa, la primera  després de la pandèmia que s'ha pogut viure amb normalitat i sense restriccions.

 
Segons l'alcaldessa, Elisabeth Oliveras, “el poble esperava aquesta festa amb il·lusió, en teníem moltes ganes de tornar a viure moments bonics relaxats, de retrobar veïnat i amics i amigues en un entorn lúdic, festiu, obert a tothom. A més, amb un programa on s'ha volgut donar molta importància a la presència local, on el Sant Quirze km 0 ha estat el denominador comú del programa. Ja es va iniciar amb el pregó del Triquell, però com no, les entitats locals, sempre presents, el comerç del poble, la festa d’un poble feta per la seva gent la fa més autèntica, i així ha estat aquesta”. 
 
En aquesta festa hem pogut recuperar experiències que agraden molt, com la fideuà, el cremat, la botifarrada, que feia dos anys que no podíem viure, obrir els escenaris a tothom, deixar que s’omplin les places, tornar a ballar, sensacions que tothom volia tornar a sentir.
 
Els actes més multitudinaris han estat els espectacles familiars, els concerts de nit i les de cultura popular. També han comptat amb bona acollida les activitats esportives durant dissabte, i la cursa popular. D'entre les novetats, destacar la cursa d'andròmines, que va generar gran expectació entre els participants.
 
L'Ajuntament vol agrair l'actitud cívica que ha predominat durant tots els dies de celebració, la bona resposta participativa i l'impuls d’activitats per part de les entitats.  
 
Recordeu que podeu veure les fotografies de Festa Major en aquest enllaç, i els vídeos al Canal de Youtube de l'Ajuntament.