Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concert de Xavi Sarrià obrirà els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Quirze

L'exlíder d'Obrint Pas presentarà el seu nou treball "Causa" i repassarà èxits de la seva extensa carrera


El concert de Xavi Sarrià obrirà els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Quirze
Aquest dissabte 10 de setembre, el parc de les Morisques acollirà a partir de les 22 hores un concert de Xavi Sarrià, qui anteriorment va ser guitarrista i cantant de la banda Obrint Pas. En directe, Xavi Sarrià capitaneja una potent banda elèctrica que combina a la perfecció i de manera única i especial diferents gèneres que van del reggae a l’ska, passant pel hardcore, el rock i la millor tradició valenciana. Sarrià presentarà el seu nou treball discogràfic titulat "Causa" i repassarà èxits i himnes tant de la seva carrera en solitari com d'Obrint Pas. L'actuació s'emmarca en els actes de la Diada Nacional de Catalunya al municipi i marcarà l'inici de temporada de la programació cultural estable de Sant Quirze. El concert, organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, compta amb el suport del  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.
 
Les entrades, que tenen un preu de 5€ la general i 2€ per a les persones menors de 18 anys, jubilades o aturades, ja es poden aconseguir a http://entrades.santquirzevalles.cat. Durant el concert, hi haurà servei de begudes a càrrec de Barraques Sant Quirze. A causa de la celebració d'aquest esdeveniment, el parc de les Morisques romandrà tancat el proper 10 de setembre a partir de les 15 hores.
 
Xavi Sarrià
Desprès de l’acomiadament d’Obrint Pas el 2014, Xavi Sarrià va sorprendre a propis i estranys amb el llançament del seu àlbum "Amb l’esperança entre les dents" (Propaganda pel fet! 2017), un treball en el que demostra que la seva capacitat per combinar emotivitat, compromís i personalitat, romanen intactes. Després del seu disc en solitari, va arribar la gira "No s’apaguen les estreles" amb la que el cantant va omplir places i teatres d’arreu del país. Ara arriba el seu segon disc en solitari, “Causa” un disc que de nou omplirà d'himnes el cançoner de les lluites del país. 
 
Diada Nacional de Catalunya

Els actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Quirze continuaran diumenge 11 de setembre. A les 11 hores tindrà lloc la hissada de l'estelada al parc de les Morisques, acte que comptarà amb el discurs institucional de l'alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la interpretació del Cant dels Segadors a càrrec de la Societat Coral Il·lustració Artística. A continuació, una cercavila protagonitzada per la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze portarà el públic fins la plaça 14 d'Abril, on el consistori, entitats i particulars realitzaran l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova