Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscriu-te a la 100% Galliners del proper 9 d'octubre!

La cursa recollirà fons per a la investigació contra el càncer de mama


Inscriu-te a la 100% Galliners del proper 9 d'octubre!

El proper 9 d’octubre l’Ajuntament, el Club Ciclista Galliners i l’associació Cycling and Cancer organitzen la cursa 100% Galliners. Es tracta d’una marxa solidària en BTT coincidint amb el mes contra el càncer de mama. De fet, l’objectiu és recollir fons per a l’Hospital Clínic i la seva investigació contra el càncer de mama en el camp de la inmunoteràpia.

La competició es desenvoluparà per la Serra de Galliners amb un aforament de 500 participants. Les inscripcions les podeu gestionar en aquest enllaç.
La cursa comptarà amb dos recorreguts, un de 20 km i l’altre de 40 km. La inscripció solidària és de 19 euros. Trobareu el detall dels recorreguts, així com alguns consells i les descripcions de les rutes, en aquest enllaç.
 
Cycling and Cancer és una associació sense ànim de lucre que organitza esdeveniments esportius per aconseguir recursos econòmics per a la investigació oncològica.
Les persones que no puguin participar en la cursa però vulguin col·laborar amb la causa, poden fer un donatiu amb el concepte de Dorsal Zero. Al web de la cursa trobareu el número de compte per fer el tràmit.