Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Bon seguiment de la campanya Estic bonissim@ tal com sóc

Mitjançant diferents accions, el Servei de Joventut ha fomentat els hàbits saludables entre el jovent


Bon seguiment de la campanya Estic bonissim@ tal com sóc

 Fomentar els hàbits saludables entre els joves, com ara menjar fruita, i posar en valor les qualitats de cadascú han estat dos dels principals objectius de la campanya Estic bonissim@ tal com sóc. La campanya, endegada pel Servei de Joventut ha comptat amb sis accions que, de manera global, han abordat el tema des de diferents àmbits.
Fruita per esmorzar
Els comerços locals Cal Fruiter, Fruiteria Sant Quirze, Fruites i verdures Laura, Fruites i verdures Paco, Fruites i verdures Yoli i L’hortet de la Carla han participat activament en aquesta campanya de promoció de bons hàbits repartint fruita a l'hora del pati com a símbol d'un esmorzar saludable. També i partint de la base que riure és una bona teràpia per alliberar tensions i relativitzar els conflictes quotidians, els i noies van poder gaudir d'un taller de risoteràpia.
Canvi d'imatge
Un dels tallers que va tenir més bona acollida és el de canvi d'imatge mitjançant el maquillatge, en el qual una maquilladora professional va mostrar els principals trucs per treure el màxim profit de les persones participants, que van poder fer una fotografia del seu estat anterior i del resultat final després de la sessió. 
Cinemaforum
Una paròdia del Cyrano de Bergérac actualitzada és el rerafons de la història que van poder seguir ahir els participants en el cinemafórum, en el qual es va projectar la película La verdad sobre perros i gatos. Finalment, al web www.canyajove.cat s'han difós els consells i bones pràctiques al voltant de tots aquests hàbits que poden millorar la qualitat de vida i la salut del jovent.