Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“El secreto del doctor Grinberg” obre la nova temporada del Documental del Mes

La projecció tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal i és gratuïta


“El secreto del doctor Grinberg” obre la nova temporada del Documental del Mes
Avui dijous 15 de setembre arrenca la nova temporada del cicle "El Documental del Mes". La Sala Josep Brossa de la Patronal acollirà la projecció de "El secreto del doctor Grinberg", una pel•lícula que ens explica la misteriosa desaparició del doctor mexicà Jacobo Grinberg el 1994 quan es trobava en el  clímax de la seva carrera. Considerat per molts com l’Einstein de la consciència, Grinberg va portar l’estudi de la psicofisiologia més enllà dels límits de la ciència tradicional amb la finalitat d’acostar-se al potencial infinit del cervell humà i demostrar els primers indicis de la telepatia. El director Ida Cuéllar ha investigat el cas durant set anys i ha construït un thriller metafísic trepidant, on es revelen proves desconegudes que reescriuen la crònica dels últims dies abans de la seva desaparició. 

La projecció començarà a les 19 hores i és gratuïta. Podeu reservar les vostres butaques a http://entrades.santquirzevalles.cat. Aquest documental també es pot veure en línia omplint aquest formulari. Les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel•lícula.


Les properes sessions del Documental del Mes tindran lloc el 20 d’octubre amb la projecció de “Rebellion”, el 24 de novembre amb “Estimada Sara” i el 4 de desembre amb “Karaoke Paradise”.