Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova formació per a entitats

Coneix els recursos en línia per fomentar la participació interna


Nova formació per a entitats

L’Ajuntament organitza una nova formació adreçada a entitats el proper 5 d’octubre. Es tracta del “Kit d’eines i recursos en línia per a la participació interna”. Aquest curs, amb una durada de tres hores, té com a objectiu donar a conèixer un conjunt d’eines digitals concretes per enfortir l’organització interna i estimular la participació de les comunitats àmplies de les organitzacions (assemblees, ampliar la base social, campanyes, etc). Una forma de reactivar la participació a l’entitat sense que la virtualitat sigui una barrera.

 
En aquest sentit, es treballarà per adquirir destreses i estratègies per fer un ús adequat de les eines, aplicant-les en aquells processos on realment són útils. També es donarà a conèixer i a valorar la importància de la interactivitat i el treball col·laboratiu en diferents àmbits, des de la comunicació interna fins a l’externa.
 
La sessió, subvencionada per la Diputació de Barcelona, s’impartirà de 18 a 21 hores a la sala d’informàtica del Casal Serra de Galliners. Per inscriure’s cal omplir aquest formulari. Les places són limitades i s’omplen per ordre d’inscripció.